Nieuws

Een geslaagde 39e editie!

We hopen dat u net als wij met veel genoegen terugkijkt op Orlando 2021.

Het was – ook achteraf gezien – een klein wonder dat het festival kon plaatsvinden, en dat zo veel mensen enthousiast waren om te komen spelen en luisteren. Ook waren we iedere dag weer opgelucht en dankbaar dat er geen corona-besmetting was gemeld, dat bleef de volle elf dagen zo.

Vanzelfsprekend was er vanwege corona wat minder publiek dan voorheen, maar de begrote doelen zijn gehaald. En er was vaak sprake van een aantal uitverkochte concerten, vanwege de beperkingen van de zalen. Alle programma’s zijn voor radio-uitzending opgenomen, en voor Etcetera zijn er diverse cd-opnames gemaakt, die na de volgende editie in 2022 zullen worden uitgebracht.

Wij zijn inmiddels bezig met zowel evalueren (er kan altijd weer iets beter of anders) als met werken aan de nabije toekomst in de vorm van de volgende editie, die in het teken zal staan van het 40-jarig jubileum, en aan de wat verder weg liggende toekomst, met name de jaren 2023 en 2024. Wij zijn in gesprek met diverse (nieuwe) partners in Limburg, om Orlando nog meer te verbreden en om nog meer (ook jonger) publiek te bereiken, in de verwachting dat we met ingang van het volgende festival ons ‘oude’ publiek weer in groten getale mogen verwelkomen.

Overzicht

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit