Vrienden van Orlando

Sinds enkele jaren is er een groep Vrienden van Orlando. Dankzij de gulle bijdragen van kamermuziekliefhebbers uit het hele land kan het Orlando Festival bijzondere projecten blijven realiseren. Hopelijk heeft u ook afgelopen zomer genoten van het Orlando Festival, in de zaal, of via de radio? Als Vriend van Orlando helpt u ons bij de realisatie van het festival. Het Orlando Festival is ambitieus en wil ook in de komende jaren kamermuziek van hoog niveau aanbieden. In deze tijd waarin de overheid en de fondsen zich steeds meer terugtrekken, is uw steun bijzonder welkom.

Bijdrage
U bent Vriend van Orlando vanaf € 50 ,- per jaar. Maar meer schenken kan natuurlijk ook!

Vriend van Orlando worden
Vul het onderstaand inschrijfformulier in en maak uw donatie over naar rekeningnummer NL.19.RABO.0159.2579.99 t.n.v. Stichting Kamermuziek Limburg (SKL). SKL is verantwoordelijk voor de organisatie van het Orlando Festival en in het bezit van een culturele ANBI-status, wat u als Vriend van Orlando een belastingvoordeel oplevert.

Wat doet Orlando voor de Vrienden?
– U ontvangt als welkomstgeschenk een CD van Gruppo Montebello, het ensemble dat jaarlijks onder leiding van artistiek leider Henk Guittart optreedt op Orlando.
– U krijgt het nieuwe Orlando programmaboekje thuis gestuurd.
– U krijgt een uitnodiging voor de receptie voorafgaand aan het openingsconcert in Kerkrade.

  Voornaam

  Achternaam

  MV

  Email-adres

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Het bedrag maakt u over op de bankrekening van het Orlando Festival, onder vermelding van Vriend van Orlando 2020. Het IBAN nummer is: NL.19.RABO.0159.2579.99 t.n.v. Stichting Kamermuziek Limburg.


  Cookies & privacy

  We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

  Privacy policy | Sluit