English

Vriend van Orlando

Genoten van het Orlando Festival afgelopen zomer? Word Vriend!

Heeft u afgelopen zomer genoten van het Orlando Festival? Wij zijn al weer bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie.  Als u Vriend wordt van Orlando dan helpt u bij de realisatie van het festival.  Het Orlando Festival is ambitieus en wil ook de komende jaren kamermuziek van internationaal topniveau aanbieden in Zuid-Limburg en de Euregio. In tijden waarin de fondsen zich steeds verder terugtrekken, is uw steun extra welkom!

Sinds enkele jaren is er daarom een groep Vrienden van het Orlando Festival. Dankzij dit initiatief en de gulle bijdragen van kamermuziekliefhebbers uit het hele land kan het Orlando Festival bijzondere projecten blijven realiseren. Wij hopen dat u, bezoeker van het festival, ons ook met een bijdrage wilt ondersteunen.

Wat kost dat?
Vriend worden van Orlando kan al voor € 50 ,- per jaar. Maar meer schenken kan natuurlijk ook!

Hoe werkt dat?
Vul onderstaand inschrijfformulier in en maak uw donatie over naar rekeningnummer NL.58.RABO.0132.2443.49  t.n.v. Stichting Kamermuziek Limburg (SKL) (die het Orlando Festival organiseert). SKL  is in het bezit van een culturele ANBI-status, waarvan u als Vriend profiteert door extra belastingvoordeel. Lees hier meer over de voordelen van deze ANBI-status.

Wat krijg u er voor terug?
Als Vriend van Orlando levert u een belangrijke bijdrage aan de realisatie van prachtige en inspirerende toekomstige edities van het Orlando Festival.

Maar bovendien!

  • Ontvangt u als welkomstgeschenk de nieuwste CD van Gruppo Montebello.  Het ensemble dat ieder jaar onder leiding van Henk Guittart te horen is op het Orlando Festival en een aantal door de pers bejubelde cd’s opnam.
  • Krijgt u als eerste het programmaboekje thuis gestuurd voor de komende editie van het festival.
  • Wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse receptie voorafgaand aan het openingsconcert van  het Orlando Festival in Theater Kerkrade.

Voornaam

Achternaam

MV

Email-adres

Adres

Postcode

Woonplaats

Het bedrag maakt u zelf over op de bankrekening van het Orlando Festival, onder vermelding van Vriend van Orlando 2019 en uw naam. Het IBAN nummer is: NL.58.RABO.0132.2443.49 t.n.v. Stichting Kamermuziek Limburg.


Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit