Masterclass ensemble Musici Musici

Larisa Trio

Larisa Piano Trio
Eliette Harris viool
Rosie Spinks violoncello
Jasmin Allpress piano

Het Larisa Piano Trio is een bekroond kamermuziekensemble, opgericht in 2016 aan het Royal Northern College of Music (RNCM) in Manchester, Verenigd Koninkrijk. Als houders van de prestigieuze Christopher Rowland Chamber Music Ensemble of the Year Award en de RNCM Weil Prize, hebben ze vele competitieve successen behaald.

Het trio werd onlangs uitgenodigd om in Wigmore Hall te spelen tijdens een masterclass met György Pauk. Ze werden daarnaast ook uitgenodigd om op te treden in het 2019 Joseph Haydn: Innovation and Inspiration Chamber Music Festival en het aanstaande Leeds International Festival.

Het trio heeft een passie voor nieuwe muziek. Ze hebben o.a. met Michael Finnissy gewerkt aan een nieuw pianotrio gewijd aan het ensemble en treden regelmatig op voor de Norfolk Composers Group.

Ze zijn hebben o.a. lessen gevolgd bij Levon Chilingirian, Donald Grant, Johannes Meissl en Petr Prause.

Naast het geven van klassieke kamermuziekconcerten zijn hedendaagse samenwerkingen tussen verschillende kunstvormen een integraal onderdeel van het ethos van het trio. Excesive Human Collective, een hedendaagse dansgroep, zijn al lange tijd partners van het trio. Het trio wordt ondersteund door de RNCM Entrepreneurship Award die deze samenwerking heeft gefinancierd.

 

Concerten tijdens Orlando Festival 2022:
– 12 augustus Regioconcert SMK Zaal 1
– 13 augustus Avond-regioconcert Kopermolen Vaals
Р18 augustus Regioconcert Centre C̩ramique Maastricht
– 18 augustus Namiddagconcert Theater Kerkrade

Overzicht musici

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit