Masterclass ensemble Musici Musici

Duo ViVo

Duo ViVo
Victoria Tulskaya viool
Vladimir Skomorokhov piano

Het duo ViVo werd in 2019 opgericht aan het departement of ‘Chamber Ensemble and Quartet’ van het Moscow State Tchaikovsky Conservatory in de klas van professor Tigran Alikhanov.

Het duo ViVo heeft deelgenomen aan diverse concerten en festivals, zoals het festival “Es muss sein!” gewijd aan de 250ste verjaardag van de geboorte van Ludwig van Beethoven, het Moskous Conservatorium-project “Youth Philharmonie”, het XI STAM-festival, het festival “Creative Youth of the Moscow Conservatory”, het festival “Moravský podzim”, het festival van artistieke praktijken “Recreatie”. Naast de optredens met het duo, treden Viktoria en Vladimir beiden ook op als solisten, maar ook als leden van internationale festivalgroepen. Beiden zijn ze ook laureaat van verschillende internationale concoursen, waaronder V Yankelevitch Violin Competition (2022) en Pianale Competition (2017).

Het duo ViVo is actief betrokken bij creatieve activiteiten, treedt regelmatig op op de podia van het Conservatorium van Moskou, de St.Petr en Pavel-kathedraal, het Muziekmuseum, enzovoort. Het repertoire van het duo omvat werken uit de XVIII-XXI eeuw.

 

Concerten tijdens Orlando Festival 2022:
– 16 augustus Regioconcert SMK Zaal 1
– 21 augustus Regioconcert ECI Cultuurfabriek Roermond
– 21 augustus Avond-regioconcert Abtkerk Heilige Antonius Mook

Overzicht musici

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit