English
News

Orlando Samenspel Cursus 2018

Tijdens de Orlando Samenspel Cursus duik je deze winter (jan-mrt 2018) in de wereld van het ensemblespel. We delen je in een ensemble in, of je speelt met je eigen ensemble. Onder begeleiding van studenten van het Conservatorium Maastricht studeer je in vier repetitieochtenden een muziekstuk in. Je krijgt zelfs een masterclass van een Orlando musicus én je krijgt de kans om het samen uit te voeren. Dit alles voor maar € 25,-. Schrijf je nu in!

Inschrijving staat open voor zowel bestaande ensembles als voor individuele musici; voor amateurs van alle leeftijden, oud en jong. Waarbij alle niveaus welkom zijn, van prille beginners tot gevorderden.

Wie
Inschrijving staat open voor zowel bestaande ensembles als voor individuele musici: voor amateurs van alle leeftijden, oud en jong. Waarbij alle niveaus welkom zijn, van prille beginners tot gevorderden. We vragen een goede voorbereiding én de beschikbaarheid  op alle data.

Wat
Tijdens de Orlando Samenspel Cursus duik je deze winter in de wereld van het ensemblespel. We delen je in een ensemble in, of je speelt met je eigen ensemble. Onder begeleiding van studenten van het Conservatorium van Maastricht studeer je in vier repetitieochtenden een muziekstuk in dat zij speciaal voor het ensemble uitgezocht en/of gearrangeerd hebben. Tijdens de 3de repetitiedag krijgt je ensemble een masterclass van een docent van het Orlando Festival. De cursus wordt afgesloten met een (openbaar) concert in de Willem Heystekzaal van het Conservatorium van Maastricht op de laatste repetitiedag om 14.30 uur.

Waar & Wanneer
Eerste cursusdag: zaterdag 20 januari 2018, 9.30 – 12.30, Kumulus Maastricht
Tweede cursusdag: zaterdag 10 februari 2018, 9.30 – 12.3, Schunck Muziek en Dans Heerlen
Derde cursusdag: zaterdag 3 maart 2018, 9.30 – 12.30, SMK Parkstad (Kerkrade)
Vierde cursusdag: zaterdag 17 maart 2018, 10.30 – 17.00 uur, Conservatorium Maastricht

Inschrijven
Je kunt je als individu of met een ensemble inschrijven. Aanmelden voor 1 november 2017 via het inschrijfformulier hieronder (beschikbaar vanaf 25 sept 2017). Cursusgeld is € 25,- per persoon. Er is plaats voor alle klassieke instrumenten. Je krijgt in december te horen met wie je in een ensemble bent ingedeeld en welk repertoire je gaat spelen.

Schrijf je nu in!

Overzicht

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit