English
News

Orlando 2019: 8 – 18 augustus

Er wordt gewerkt aan de programmering van Orlando 2019, dat van 8 - 18 augustus zal plaatsvinden. Vanaf januari kan er ingeschreven worden voor deelname aan het festival of voor een bezoek (al dan niet met een overnachting in abdij Rolduc). Dan zullen we ook de meeste musici weer bekendmaken. Vanaf maart zal de volledige programmering van de namiddag- en avondconcertserie op deze website gepubliceerd worden.

We zijn nog na aan het genieten van de afgelopen editie, daarover in een volgend bericht meer, maar ondertussen werken we al hard aan Orlando Festival 2019!

Een weelde aan kamermuziek zal klinken, met solowerken, duo’s, liederen, strijkkwartetten en pianotrio’s, en ook met een Mozart strijkkwintet, sextetten en diverse grotere ensemble combinaties. We hopen komend jaar de harp in de kamermuziek centraal te kunnen stellen.

Gruppo Montebello zal de kamerensemble versies van Alban Berg’s Sieben frühe Lieder en Max Reger’s Vioolconcert uitvoeren met medewerking van de Australische violist Kristian Winther en de Duitse sopraan Anna Lucia Richter. De centrale componist zal weer een Nederlander van formaat zijn!

 

Overzicht

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit