English
News

Nieuwe Zakelijk Leider Orlando Festival

Met ingang van 1 augustus 2018 wordt het team van het Orlando Festival uitgebreid met een zakelijk leider: Jurjen Toepoel. Hij zal in deze functie een aantal specifieke taken overnemen van manager Leonie Curvers en directeur Henk Guittart, die samen met Toepoel zullen werken aan de komende edities.

Het werken voor Orlando zal Jurjen Toepoel combineren met zijn huidige werkzaamheden als Programmeur Klassieke Muziek & Opera bij Parkstad Limburg Theaters en als manager bij zijn eigen impressariaat, Toepoel International Management.

Jurjen Toepoel is geboren in een familie van professionele musici en kreeg op zijn zesde zijn eerste vioollessen. Hij ontwikkelde zijn interesse in muziek toen hij kunst, cultuur en media studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en zich specialiseerde in kunstmanagement, marketing en klassieke muziek. Na het behalen van zijn bachelor- en masterdiploma werkte Jurjen bij het gerenommeerde adviesbureau LAgroup, werkzaam op het gebied van kunst en vrije tijd. Verder werkte hij jaren als orkestmanager bij het Nationaal Jeugd Orkest (NJO).

Tijdens de komende editie van het Orlando Festival (9 t/m 19 augustus) zal Jurjen Toepoel vaak aanwezig zijn om intensief kennis te maken met dit internationale kamermuziek festival.

Overzicht

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit