Musici

Mikhail Nemtsov

Musicus, docent 12 – 22 augustus 2021

Mikhail Nemtsov’s recente hoogtepunten zijn optredens met het Philharmonia Orchestra, Porto Symphony Orchestra, European Union Chamber Orchestra,  RNCM Chamber Orchestra, Liverpool Mozart Orkest en London Festival Orchestra. Bijzondere muzikale samenwerkingen met Vassily Petrenko, Nicholas Collon, The Nash Ensemble, Ensemble Razumovsky, Alexander Zemtsov, Maxym Rysanov, Anna Kandinskaya, Leon McCawley en Me Kyong Lee.

Mikhail Nemtsov speelde o.a. in de Wigmore Hall, Royal Festival Hall, Southbank Centre’s Purcell Room en de Bridgewater Hall in Manchester. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan muziekfestivals in Chichester, Edinburgh, Buxton, Chester, Kerkrade (Orlando) en Salzburg. Als onderdeel van het Nemtsov Duo heeft hij cd’s uitgebracht op het Azurro platenlabel en “60 Degrees North” album op CMF Records. Nemtsov heeft  een aantal prijzen ontvangen, waaronder prijzen in de Swedish International Duo Competition, Rostropovich Memorial International Competition, Pinerolo International Chamber Music Competition. Nemtsov behaalde het International Artist Diploma aan de RNCM en is een CMF Artist 2013.

Hij trad op als solist bij het Bergen Symphony Orchestra, is co-promotor cello in de BBC Philharmonic, speelt in Manchester en als aanvoerder in het Mozarteum Orkest, Salzburg.

Overzicht musici

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit