English
News

Huiskamerconcert Brahms sonates – Villa Kreijen Kerkrade

Op zaterdagmiddag 14 oktober 2017 om 17.00 uur spelen de uitmuntende Italiaanse kamermusici Marco Tezza (piano) en Paolo Ghidoni (viool) de complete sonates voor piano en viool van Johannes Brahms. Een unieke gelegenheid om van deze prachtige werken in een chronologische presentatie te genieten in de unieke en intieme sfeer in de Villa Kreijen!

Het Orlando Festival is trots op een nieuw initiatief in samenwerking met Gemeente Kerkrade: een jaarlijks concert met intieme kamermuziek in de Villa Kreijen.

Orlando Festival organiseert een bijzonder Huiskamerconcert in de Villa Kreijen te Kerkrade

Op zaterdagmiddag 14 oktober 2017 om 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) spelen de uitmuntende Italiaanse kamermusici Marco Tezza (piano) en Paolo Ghidoni (viool) de complete sonates voor piano en viool van Johannes Brahms. Een unieke gelegenheid om van deze prachtige werken in een chronologische presentatie te genieten in de unieke en intieme sfeer in de Villa Kreijen!

Entree: € 25,-

Adres:
Villa Kreijen-Lauenroth
Niersprinkstraat 45
6461 AN Kerkrade

Gratis parkeren op 3 min. loopafstand op het Europaplein in Kerkrade.

Kaartverkoop vooraf. Stuur via onderstaande link een email met uw naam en het aantal kaartjes dat u wilt reserveren.

U kunt het bedrag overmaken op IBAN NL.65.INGB.000.45.25.064 (BIC/ Swift code: INGBNL2A) t.n.v. Stichting Kamermuziek Limburg. Vermeld bij het overmaken graag uw naam en ‘huisconcert’.

LET OP: U moet altijd een reserverings-email sturen. 

Kaartverkoop

Overzicht

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit