English
News

Het Orlando Festival is er voor de amateurmusici, van alle niveau’s en alle leeftijden!!!

Op Orlando gaat het er om hoe FIJN je samen muziek maakt, niet hoe ‘goed’ je speelt......

De inspirerende Orlando musici geven graag les aan je ensemble, in alle mogelijke samenstellingen- van duo tot nonet– , en in alle stijlen. Je kunt zelf het aantal lessen bepalen, en ook aangeven van wie je graag les krijgt. Bovendien is er nu ook nog de mogelijkheid om naast de ensemble lessen privé-lessen te krijgen.

Deelnemen als amateur ensemble? Lees hier verder.

Is jouw ensemble om een of andere reden onvolledig, ook dan kun je je aanmelden. Wij gaan ons uiterste best doen om de juiste speler te vinden.

Nieuw is dat je ook als individuele amateurmusicus van harte welkom bent om deel te nemen aan het Orlando Festival. Je kunt met een door ons samengesteld ensemble gedurende een verblijf van 5 dagen les krijgen van de Orlando musici.

Deelnemen als individuele musicus? Lees hier verder.

Uiteraard ben je ook als niet-speler, bezoeker, welkom op het Orlando Festival. Bezoek lessen aan amateurmusici of aan jonge internationale talenten in de masterclass; geniet van de dagelijkse concerten om half vijf op Rolduc; laat je betoveren tijdens de avondconcertserie op mooie podia in Zuid-Limburg; en dompel je onder in de wereld van kamermuziek tijdens het Orlando Festival 2017.

Orlando bezoeken? Kies zelf het aantal dagen en reis af naar het prachtige Zuid-Limburg. 

Het Orlando Festival is er voor de amateurmusici, van alle niveau’s en alle leeftijden!!!

Overzicht

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit