Nieuws

Het Orlando Festival gaat (nog steeds) door!

Afgelopen vrijdag werden door de overheid de coronamaatregelen weer opnieuw aangescherpt. Deze maatregelen hebben duidelijk grote gevolgen voor de evenementensector. Hoewel deze maatregelen ook gevolgen hebben voor de organisatie van het Orlando Festival, betekent dit gelukkig niet dat de activiteiten tijdens het Orlando Festival geen doorgang kunnen vinden. Alle activiteiten tijdens het Orlando Festival zullen op 1,5 meter afstand gehouden worden. Enkele concertlocaties zullen werken met coronatoegangstesten. Bij de betreffende concerten zullen we dit op onze website duidelijk vermelden. Tip: Mocht je je beide vaccinaties al gehad hebben, installeer dan zeker de CoronaCheck-app op je telefoon en maak de QR-code voor je vaccinatiebewijs aan! Dan heb je deze altijd bij de hand. Meer informatie over de coronatoegangstesten en de CoronaCheck-app is te vinden op: https://coronacheck.nl/nl/.
Uiteraard zullen we tijdens het festival de gezondheid van onze bezoekers, deelnemers, teamleden en musici goed in de gaten houden en bijsturen met eventuele (extra) maatregelen.
Ten gevolge van de aangescherpte maatregelen heeft onze Engelse bassist Toby Hughes zijn aanwezigheid tijdens het festival moeten afzeggen. Gelukkig hebben we een fantastische vervanger weten te vinden, namelijk Rebecca Fransen. De concertprogramma’s van de avondconcerten blijven hierdoor grotendeels ongewijzigd. Kijk voor de meest recente versies van onze programma’s op de website.
Meer weten over Rebecca? Lees haar biografie hier.

Overzicht

Cookies & privacy

We gebruiken slechts functionele en analytische cookies. Verder niets!

Privacy policy | Sluit